Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Nazisten som teg" by Andreas Förster & Christoph Andersson * eBook PDF Kindle ePub Free

Nazisten som teg

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nazisten som teg
  • Author : Andreas Förster & Christoph Andersson
  • Release Date : January 25, 2017
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4353 KB

Description

Beate ZschĂ€pe, 38, sitter i en domstol i MĂŒnchen och tiger, iklĂ€dd en mörk businessdress och med hĂ„ret utslaget. Det har hon gjort sedan 2013, Ă„talad för delaktighet i tio mord, flera bankrĂ„n och tvĂ„ bombattentat, begĂ„ngna mellan 1999 och 2011. HĂ€r skulle ocksĂ„ hennes kumpaner Uwe Mundlos och Uwe Böhnhardt ha suttit, men bĂ„de hade dött under mystiska omstĂ€ndigheter 2011.
Trion gick under namnet NSU, Nationalsozialisticher Untergrund. MÄlet var att bli en brun motsvarighet till RAF, Röda arméfraktionen, med Lasermannen John Ausonius som inspirationskÀlla. Men ocksÄ svenska NRA, Nationella revolutionÀra armén Tony Olsson, Jackie Arklöv, Andreas Axelsson och andra militanta högerextremister i Sverige.
Det hÀr Àr berÀttelsen om trion och ett bakomliggande högerextremt nÀtverk, med förgreningar till Norden. LikasÄ om hur det indirekt stöddes av den tyska sÀkerhetspolisens Författningsskydd. Beate ZschÀpe har goda skÀl att tiga, men vill samtidigt gÀrna berÀtta om alla sina Är i terrorcellen. FrÄgan Àr om hon ska vÄga ta bladet frÄn munnen.


Free Books Download "Nazisten som teg" PDF ePub Kindle